BalearSkills - SpainSkills

SpainSkills 2024

L'alumne Jiale Shi ha representat a la Comunitat de les Illes Balears en l'especialitat de forneria en el campionat nacional SPAINSKILLS 2024 

Aquí tenim a l'alumne Jiale Shi que representarà el proper abril a la Comunitat de les Illes Balears en l'especialitat de forneria en el campionat nacional SPAINSKILLS 2024 acompanyat per la seva tutora Tiu Herrero i l'ex-alumne Kevin Sotelo que ens representà en la darrera edició de Spainskills (2022).

SpainSkills 2022

 Març 2022 - La nostra participació als #Spainskills ha estat tot un èxit. La nostra alumna Adela Beltrán del CFGM de Jardineria i Floristeria ha aconseguit una medalla de plata en l'especialitat de Floristeria:  enllaç a la notícia

A més també representàvem les Illes Balears en dues disciplines més on hem fet un paper molt destacat. 

L'alumne Kevin Sotelo ha participat a l'especialitat de Forneria. Podeu veure unes imatges de les seves elaboracions i el projecte en col·laboració amb alumnes d'ESO.

A l'skill de Jardineria Paissatgística els alumnes Norbert Klaus i Jose Raúl López de la família professional d'agràries també ens han representat i han competit de forma excel·lent.

Enllaç a Instagram

BalearSkills 2021 

De les tres competicions que ens hem presentat per optar a representar les Illes Balears als #Spainskills, Forneria, Jardineria Paissatgística i Floristeria hem guanyat a les tres.

La nostra enhorabona als alumnes Norbert Klaus, Jose Raúl López, Adela Beltrán i Kevin Sotelo pel gran èxit obtingut així com també als tutors Jaume Salas, Xesca Bennàssar i Tiu Herrero. Un agraïment també molt especial a les coordinadores dels skills de floristeria, Magdalena Nadal i Forneria Coloma Morey.