eTwinning

Equip eTwinning 2022-2023

La nostra escola ha estat premiada amb el eTwinning School Label 2023-2024. 

Aquest és l'alumnat participant en el projecte eTwinning "Super Bauhman" amb l'AE Anadia Sangalhos de Portugal.


Projectes eTwinning: Super Bauhman


Aquest curs 2022/2023 alguns alumnes de 3B i 3C estan participant al projecte "Super Bauhman" amb alumnes de 4t de primària d'educació especial de l'AE Anadia Sargalhos a Portugal. Aquest projecte va ser format durant la participació en un Esdeveniment Etwinning a Madrid a l'octubre 2022 on hi van participar docents i ambaixadors etwinning de diferents nacionalitats.

La Comissió Europea, i especialment la figura d'Úrsula von der Leyen, han mostrat el seu interès en la difusió dels valors de The New Bauhaus. Es tracta d'una perspectiva de futur per als espais europeus on els principis de sostenibilitat, respecte, civisme i l'inclusivitat són prioritaris. El fet d'incloure alumnes amb perfils diferents i edats diferents és una mostra d'inclusió des del nostre propi centre cap al món. El projecte ha estat basat en tasques més petites fins a arribar a la creació del producte final, un còmic on es narren les aventures de Super Bauhman. 

L'anàlisi del nostre centre i del nostre entorn han estat essencials per poder desenvolupar aquest etwinning i poder fer propostes de millora per al nostre futur com a ciutadans europeus. L'alumnat ha estat el centre de les tasques i ha participat activament en la presa de decisions. 


Equip eTwinning 2021-2022

Projectes eTwinning:  Esos dioses tan divinos - Didymopolis 

 

Com cada any els alumnes de Llatí i Grec i la seva professora, Inmaculada Medina, han participat en dos projectes eTwinning, en els quals han pogut treballar de manera col·laborativa amb alumnes i professors d'altres països d'Europa.


El projecte Esos dioses tan divinos, al qual han participat els alumnes de 4 ESO de Llatí, està format per socis de Romania, Grècia i Espanya i s'ha produït en llengua anglesa i castellana. Durant diversos mesos alumnes i professors hem explorat la mitologia clàssica i els seus déus. El nostre alumnat ha estat en tot moment el protagonista del projecte, prenent decisions sobre cada activitat, sobre les eines utilitzades o l'enfocament de les activitats. Entre les més destacades podem citar la creació d'una ràdio mitològica en llengua llatina, la recerca de mites i la creació de reptes entre grups, així com la creació d'avatars mitològics. Encara que el projecte no està acabat, estem arribant a la fi i ens acomiadem d'ell amb un bon sabor de boca i desitjant repetir l'experiència el curs que ve.


Pel que fa al projecte Didymopolis, desenvolupat pels alumnes de Grec de 1r de Batxillerat, ha estat tot un repte, ja que hem tractat de construir des de zero una ciutat grega antiga, així com la vida dels seus habitants, la qual cosa ha suposat creació dels personatges propis per a aquesta història, diàlegs en grec clàssic, i l’aprofundiment en la vida quotidiana i els costums dels atenencs del S. V a. C. En aquest cas el nostre soci era un centre del nord de Grècia, amb el qual ens hem coordinat amb molta assiduïtat. 


Principalment s'ha utilitzat l'anglès entre alumnes per a comunicar-se i el grec modern entre professors. Algunes activitats s'han desenvolupat en grec clàssic. Tant alumnes com professors, encara que estiguem en ple procés de creació, opinem que la col·laboració entre centres europeus ens permet obrir ments i desenvolupar la nostra feina de manera més creativa.


Podeu seguir algunes de les activitats a través de l'etiqueta #eTwDidymopolis.

Equip eTwinning 2020-2021

IES Josep Sureda i Blanes has been awarded with the eTwinning School Label 2021.Thank you very much José Antonio Erustes, Aina Puigserver, Marina Sánchez, Marta Pérez, Maria Pizà , Esperanza Sánchez and Helena Ortiz. 

2019 - 2021 


2019 - 2020


2018 - 20192017-  20182016 - 2017


2015 - 20162014 - 2015

Educating the democratic citizens of tomorrow. 

Proyecto vinculado a nuestro proyectos KA2 Erasmus + 2019-2021

Citius, altius, fortius  Sello de Calidad Nacional y Europeo en 2020.


Premio Europeo eTwinning categoría Mediterráneo 2019. Sello de Calidad Nacional y Europeo en 2019.

Premio Nacional eTwinning 2018. Sello de Calidad Nacional y Europeo en 2018.

Sello de Calidad Nacional y Europeo en 2017.

Proyecto sobre mitología clásica. Sello de Calidad Nacional y Europeo en 2016.