Projecte Sureda_2022_

EXTRACTE curs 2020/22 presentacio Projecte Sureda2020

Informació

Portal web de compra (codi de centre 07007747)

El projecte Sureda_2022_ (que continua el Sureda2020) és una estratègia d'innovació pedagògica amb la qual pretenem que el nostre alumnat de batxillerat desenvolupi totes les habilitats en les tecnologies de la informació, l'aprenentatge i del coneixement.

Avui en dia totes les universitats i escoles superiors utilitzen aquest tipus de tecnologies i per tant és un gran avantatge pel nostre alumnat que les dominin ja que vivim en una societat que evoluciona cap a l'ús intensiu de les tecnologies de la informació.

Per aconseguir aquest objectiu incorporam l'ordenador portàtil com a eina didàctica i eliminam bona part dels llibres de text habituals que substituim per material didàctic en format digital específicament elaborat pel professorat.

Això ens dona vàries avantatges importants:

  • Immersió en les TIC

  • Els alumnes disposaran d'un dispositiu amb garantia i reparació durant 2 anys

  • Treball col·laboratiu i aules virtuals

  • Entorn de treball controlat G-Suite de Google

  • Estalvi per a les famílies

Pel nostre cas i pel nostre alumnat hem triat dispositius Chromebooks (tàctils) per diverses raons, d'entre les quals destacam: preu ajustat, resistència, durada de la bateria i fàcil administració. Cada any intentam triar la millor opció que combini un bon preu de mercat i un bon rendiment general.

L'experiència durant els anys (des de 2017) que duim el projecte endavant és molt positiva, tant per l'alumnat com per a les famílies i professorat.

EXTRACTE curs 2020/22 presentacio Projecte Sureda2020

Presentació

Presentació del projecte sureda_2022_

SETEMBRE proces compra chromebook

Procés de compra

Procés de compra del Chromebook

NM010205 Contracte ús chromebook

Contracte d'ús

Contracte d'ús dels Chromebooks

condicions assegurança icono curs 22 23.pdf

Assegurança

Definicions i cobertures