Suspensió de les classes

Matrícula interna

Benvolgudes famílies,

De nou ens posam en contacte per informar-vos que ja tenim preparat el procés de matriculació dels alumnes que enguany cursen 1r, 2n, 3r i 4t d'ESO i 1r de batxillerat. Si clicau al botó anireu directament al procés de matrícula.

Com a primera novetat, aquest curs farem la matrícula on-line. A més aquest curs no tenim prevista cap aportació per part de les famílies i per tant no heu de fer cap pagament. Tota la documentació necessària se us demanarà durant el començament del proper curs 20-21 al mes de setembre.

Per qualsevol dubte sobre quines matèries heu de triar, posau-vos en contacte amb els tutors i els orientadors.

En cas de dubtes tècnics escriviu un correu a secretaria@iesjosepsuredaiblanes.com

Per favor, vigilau que totes les dades que posau siguin correctes i vàlides.

Vos demanam que esteu pendents de les novetats a través de la pàgina web.

Moltes gràcies per la vostra col·laboració, continuam treballant per donar el millor pels nostres alumnes.

22 d'abril de 2020

Benvolgudes famílies,

Us deixam enllaçat una circular informativa per explicar-vos com es continuarà amb les classes en línia, el calendari d'aquest final de curs i com serà l'avaluació del alumnes durant aquest trimestre.

Per qualsevol dubte restam a la vostra disposició.

27 de març de 2020

Benvolgudes famílies,

Esperam que tant vosaltres com els vostres fills estigueu bé en aquests dies d'incertesa i d'aïllament social.

Com ja heu vist, des de l'institut continuam treballant perquè els vostres fills rebin la millor atenció possible donades les circumstàncies. Tant els tutors com el professorat està en contacte amb vosaltres i amb els vostres fills perquè continuïn amb la seva formació. Per favor animau-los a treballar diàriament a ca vostra.

En aquest sentit us informam que el proper divendres dia 3 d'abril a les 14 hores podreu consultar els butlletins de notes de la segona avaluació a través de l'aplicació mòbil GESTIB (Android i IOS) o a la web (https://www3.caib.es/xestib/). Teniu les instruccions aquí

Per poder accedir a l'aplicació necessitau estar donats d'alta i tenir un usuari i una clau. Si no la teniu posau-vos en contacte amb secretaria@iesjosepsuredaiblanes.com

Recordau que a la carpeta teniu tota la informació sobre les tasques que tenen els vostres fills i un full resum. Per qualsevol dubte consultau al tutor o tutora i professorat de la matèria.

Com sempre restam a la vostra disposició a través del telèfon i correu del centre.

Molts d'ànims a tots!

Rebeu una cordial salutació

(16 de març de 2020)

Benvolgudes famílies i alumnes,

Degut a l'entrada en vigor del RD 463/2020 del 14 de març, l'IES Josep Sureda i Blanes romadrà tancat al públic.

Tot i així posam a disposició de tota la comunitat educativa les vies de comunicació a través de telèfon i de correu electrònic


(12 de març de 2020)

(Versió en pdf)

Benvolgudes famílies,

Després de l’anunci oficial de la Presidenta del Govern de les Illes Balears, a partir de dilluns 16 de març es tancaran els centres educatius durant 15 dies.

Després d’avaluar les possibilitats de fer feina a distància amb l’alumnat del nostre centre, hem preparat un pla de treball des de casa:

 • Els grups que disposin d’aules virtuals (classroom) com a dinàmica habitual de feina continuaran les classes a través d’aquestes plataformes. Serà la via d’intercanvi de material didàctic, de lliurament de tasques i comunicació amb els grups.
 • La resta de grups tendran les instruccions dels seus professors, materials i tasques dins les carpetes compartides a través de la web del centre https://www.iesjosepsuredaiblanes.com/. Es tracta del mateix sistema que s’utilitza per les tasques d’estiu.
 • Les matèries que ja utilitzen alguna pauta de lliurament de treballs online (correu electrònic, etc.) seguiran utilitzant-les.
 • El professorat està treballant per a què les tasques estiguin ben pautades i planificades, fent una previsió de poder ser avaluades a distància i s’està organitzant un seguiment tutorial específic per aquest interval.
 • L’alumnat rebrà un llistat amb els correus electrònics dels seus professors per tal de poder resoldre dubtes o comunicar les circumstàncies que es puguin donar.

Les comunicacions del centre es faran a través dels canals oficials (web, correu electrònic i GestIB) . Per favor, us demanam que esteu atents als missatges que s’enviïn.

Us demanam que, en la mesura del que us sigui possible, esteu pendents que els vostres fills facin les tasques que se’ls encomanaran.

Quedam a la vostra disposició a través de:

 • el correu electrònic del centre secretaria@iesjosepsuredaiblanes.com (per favor, identificau-vos i indiqueu a qui va dirigit el correu)
 • via telefònica:
  • 971 2784 16 (edifici de Son Gotleu)
  • 971 429604 (edifici de Son Ferriol)
 • el GESTIB

Us agraïm la vostra col·laboració.