Intercanvi França. Programa d’experiència formativa “On va parler français”

Intercanvi França. Programa d’experiència formativa “On va parler français”

La Conselleria d’Educació a través del seu programa d’experiència formativa “On va parler français” ha subvencionat el viatge d’intercanvi dels nostres alumnes a Nîmes amb l’institut Emmanuel D’Alzon.

Aquest programa proposa afavorir projectes d’aprenentatge d’aula o de centre en col·laboració amb un altre centre educatiu de territoris de parla francesa amb la finalitat d’impulsar el desenvolupament de les competències lingüístiques en llengua francesa de l’alumnat, la consciència de la llengua, el respecte per la diversitat lingüística i l’ampliació del coneixement de l’espai geogràfic, històric, cultural i literari d’una segona llengua estrangera.