Balearskills 2018

Balearskills 2018

Balearskills és la competició per excel·lència dels alumnes de formació professional de diferents especialitats que té lloc a les Illes Balears a partir de proves pràctiques dissenyades pels coordinadors de cada modalitat. Enguany presenta importants novetats respecte d’edicions anteriors atès l’augment de dues modalitats més, la qual cosa suposa la incorporació de més centres de les Illes Balears i, per tant, un increment notable del nombre d’alumnes fins arribar als 67. Així, es faran competicions en 15 modalitats, que són totes a les quals pot participar l’alumnat de les Illes Balears per l’oferta actual de cicles. Entre les novetats, per primera vegada participen els alumnes de Cures auxiliars d’infermeria i atenció sociosanitària i de  Floristeria.

L’edició del 2018 dels Balearskills ha estat molt positiva pels nostres alumnes de FP amb un total de dos alumnes que passen directament a l’edició Spainskills, que es celebrarà a Madrid al març de 2019, perquè han guanyat a les seves respectives categories.

Si el passat divendres 23 de novembre era el nostre alumne de Pastisseria Gabriel Maura, el dia 30 de novembre varem obtenir un altre èxit importantíssim amb la primera posició de la nostra alumna de 1r de Producció Agropecuària Núria Martín que es va imposar en la competició a altres 3 centres que hi participaven. També varem tenir un paper excel·lent a l’skill de Jardineria Paisatgística.

Enhorabona als alumnes, professors preparadors i coordinadors per l’excel·lent feina feta!