EU flag-Erasmus+_vect_POS (2)

El Projecte Erasmus+ durant aquest curs 15-16 ha donat oportunitat a 4 membres del nostre centre IES Josep Sureda i Blanes de completar la seva formació i ampliar camps de coneixement.

Per una banda, dues alumnes, Noah i Deiá, del CFGM de Forneria, rebosteria i confiteria estan en aquests moments als dos països d’acollida en la fase final de la seva estada formativa. Participen en el projecte Erasmus+ d‘aquest curs. Noah està a la pastisseriaMemi a Marina di Massa, una regió costanera del nord d’Itàlia i Deià fa part de les seves pràctiques a la pastisseria Kuokkalan Konditoria, a Finlàndia, en la ciutat de Jyväskylä.Totes dues alumnes estan gaudint als països d’acollida del complement formatiu que suposa participar en aquests projectes.

IMG_3498

D’altra banda, dos professors del nostre claustre, Raúl Cascales i Batriu Herrero del departament d’Indústries Alimentaries, varen ser dos dels 41 professors que el passat 9 de Maig es varen desplaçar fins a la localitat de a Rendsburg, a Alemanya, per participar al Job-shadowing, cofinançat per Erasmus + de la Unió Europea, adjudicats al projecte Euro FP Balears de formació professional i formació del professorat. La finalitat del projecte va ser conèixer de primera mà el potencial, els avantatges i les característiques del sistema de Formació Professional dual. Durant les tres jornades els professors assistents varen poderparlar i rebre informació i formació del sistema d‘aquesta modalitat.

IMG_3774

Des de l’IES encoratjam als companys a participar en aquests tipus d’activitats que reforcen els llaços entre diferents comunitats i fan que el dia a dia sigui més dinàmic i igual de profitós.

IMG_3616