L’APIMA Activitats Menjador Xerrades entre tots Contacta Cursos Anteriors

eGrupos Llista de correu

Estimats pares i mares,Ara és un moment difícil per a tots i més encara pels joves, amb els canvis i les retallades que sofreix el sistema educatiu. Això fa que siguin més importants que mai les nostres opinions i la nostra col·laboració amb l’institut si volem que l’educació dels nostres fills i filles sigui de qualitat  i estigui dotada dels recursos necessaris.En aquesta etapa els nostres fills no només necessiten aprendre molts conceptes nous, també necessiten moltes més coses que els ajudin a formar-se com a persones, allò que anomenam EDUCACIÓ i que no és possible fer sense comptar amb les famílies.La feina de l’APIMA no té sentit si no recull el que realment volen les famílies, per això ens reunirem per escoltar la vostra opinió i les vostres propostes, compartir les nostres inquietuts, per tal d’orientar la nostra tasca.Per això vos convocam a:l’Assemblea Anualdijous 13 de febrer a les 19:00ha la biblioteca de l’institut

Ordre del dia:

  1. Lectura i aprovació, si escau, de l’acta de l’assemblea anterior
  2. Aprovació, si escau, de la memòria de gestió i econòmica del curs 2012-13
  3. Aprovació, si escau, del pressupost pel curs 2013-14
  4. Elecció dels membres de la Junta
  5. Recollida de propostes de futur
  6. Precs i preguntes

La vaga indefinida de docents que va començar el 16 de setembre ha estat suspesa temporalment i les classes han començat aquest dilluns, 7 d’octubre.

Així com el començament del curs dia 13 de setembre no va ser un dia normal, aquest dilluns tampoc ho havia d’esser. Les famílies hem volgut mostrar el nostre agraïment als professors i ho hem fet amb unes flors i aquest text que han fet i llegit alumnes de Batxillerat:

Bon dia a tots,

Estam aquí avui per agraïr als nostres mestres i els de la resta de Balears la lluita que han lliurat aquestes darreres setmanes per aconseguir una educació pública, digna i de qualitat. Durant aquest temps tot i no ser a les aules ens han donat una gran lliçó que ens servirà per tota la vida: hem de lluitar per allò en que creim.

Sabem que no ha estat fàcil per els professors i han fet un gran esforç, per aquest motiu els hi volem agraïr tot el que fan per nosaltres amb aquest petit present.

Aquí podeu veure algunes fotos de l’entrada a l’institut:

Animació Flash

[segueix llegint]

Dia 1 d’octubre l’Apima va convocar la comunitat educativa per parlar de tot el que fa referència a la Vaga del professorat, ens reunirem a la Sala d’actes del institut unes 350 persones.
A continuació en teniu el resum.

[segueix llegint]

Com ja sabeu el professorat de les Illes Balears està duent a terme una vaga indefinida.

Des de l’AMIPA vam manifestar el nostre suport ja que pensem que, després d’exhaurir totes les vies possibles de diàleg i negociació, era l’única manera de defensar un model d’ensenyament públic digne.
Hem demanat al professorat fer una assemblea el dijous 19 a les 18h. perquè ens expliquin els seus motius i tots plegats, professors, pares i alumnes puguem dir el què pensem, manifestar públicament el nostre suport a les seves reivindicacions i proposar accions.
Podeu consultar el manifest que hem preparat, on s’exposen els motius d’aquesta vaga.
Per una altra banda des de la junta de l’AMIPA ens hem plantejat quin és el paper dels alumnes en aquesta vaga.
D’entrada és una vaga de professors, no d’estudiants i en qualsevol moment un professor pot deixar de fer vaga i decidir iniciar el curs.
Pensem també, que els alumnes poden tenir un paper i aprofitar, si no tenen classe, per reunir-se en assemblea i parlar de com els afecta a ells les reivindicacions del professorat, fer cartells… Podrien intervenir, també, a l’assemblea del dijous. Els professors proposaran als seus companys que estan de serveis mínims que col·laborin en aquesta assemblea.
Són moments molt importants per la comunitat educativa i cal que lluitem plegats per la qualitat de l’ensenyament públic.

[segueix llegint]

Aquest curs tampoc comença amb normalitat

Si els curs passat ja el començàrem amb protestes per les retallades i dient Així el Meu Fill no Comença, aquest comença amb una vaga indefinida.

Va ser una amenaça que l’Assemblea de Docents varen llençar a final de curs i que l’actitud de la Conselleria i les seves darreres passes, com el Decret-Llei per imposar el TIL malgrat la suspensió del TSJB, ha convertit en una realitat…

[segueix llegint]

NOTÍCIES CURSOS ANTERIORS ]ÀncoraCALENDARIAquí podeu veure les activitats i esdeveniments programats:IFrameLa Junta Directiva es reuneix mensualment per fer el seguiment de la gestió de l’APIMA.
Necessitam nous membres per renovar-la, així que animau-vos!ÀncoraPresentació de l’APIMA a la darrera Assemblea General 09/10ÀncoraAnimació Flash

L’APIMA Activitats Menjador Xerrades entre tots Contacta Cursos Anteriors
Per agilitzar l’assemblea vos pregam que vos llegiu abans els documents; hi ha còpies a l’oficina de l’APIMA (Hugo) o demanau-les a apa.sureda@gmail.com