Anàlisi de la situació actual del pa moreno

Anàlisi de la situació actual del pa moreno


Amb la col·laboració de l’Associació de forners i pastissers hem organitzat una taula rodona sobre el tema:
Anàlisi de la situació actual del pa moreno.
en la qual participaran Jaume Barceló, del Forn Ca’n Bet i organitzador del “pa, pa, pa Campos“; Luís Blanco, de panadería Fornaris; Juan Segura, Mestre Artesà jubilat; Manuel Cortés, director tècnic de Farines Moretó; Guillem Munar, director tècnic de Farines de Mallorca i Miquel G. Munar, Doctor en Història i autor de la tesi “Història del pa a Palma“.
Creiem que aquesta taula rodona, que tindrà lloc al nostre Institut el dimarts que ve, dia 5 de juny, pot resultar d’interès per a tota la Comunitat Educativa, per la qual cosa us convidem i us animem assistir-hi.

Leave a Reply

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *