Visita a les instal·lacions de l’extensió de l’IES Josep Sureda i Blanes a Son Ferriol

Visita a les instal·lacions de l’extensió de l’IES Josep Sureda i Blanes a Son Ferriol


El passat 26 de gener, la directora general de Formació Professional i Formació del Professorat, Maria F. Alorda, i el cap del Departament de Formació Professional i Qualificacions Professionals, Lluc Mas, varen visitar l’extensió de l’IES Josep Sureda i Blanes a Son Ferriol. Foren rebuts per la directora del centre, Azucena Ibáñez; la cap d’estudis adjunta, Maria Pizà, i els docents del Departament d’Activitats Agràries. En aquestes instal·lacions s’hi imparteixen els diferents cicles formatius de la família professional d’Agrària: un de formació professional bàsica (Agrojardineria i composicions florals) i tres de grau mitjà (Jardineria i floristeria, Producció agropecuària i Aprofitament i conservació del medi natural), amb més de cent alumnes matriculats.

Durant el transcurs de la visita es va constatar el bon estat de la finca i de les instal·lacions, fet que demostra la implicació del professorat i les bones pràctiques del seu alumnat. A més, la directora general va poder escoltar de primera mà la complexitat que suposa dur endavant aquests cicles, així com les propostes i els suggeriments de millora per part del professorat del Departament d’Activitats Agràries. Tant des de la Conselleria d’Educació i Universitat com des del propi centre es mostren satisfets del funcionament i dels resultats de tots aquests cicles formatius que posen en valor el sector agrari, un sector amb una gran demanda de professionals qualificats.

Leave a Reply

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *