Presentació cupó de l’ONCE

Presentació cupó de l’ONCE


L’IES Josep Sureda i Blanes ha estat l’escenari triat per l’ONCE per presentar el cupó del pròxim 19 de desembre de 2017 dedicat als dolços nadalencs de les Illes Balears. D’aquesta forma l’ONCE ha volgut fer un homenatge als dolços illencs i a la gent que els fa possible. Com ja sabeu al nostre centre contam amb un cicle de grau mitjà de pastisseria, rebosteria i confiteria i cada any aporta un nombre considerable de professionals al sector.

A l’acte assistiren Martí March, conseller d’educació, Llorenç Pou, director general d’ocupació i economia, José Vilaseca, delegat territorial de l’ONCE, Maria del Carmen Soler, presidenta del consell territorial de l’ONCE, Pep Magraner, gerent de l’associació de forners i pastissers de balears i Azucena Ibáñez, directora del nostre centre.

L’ONCE vol donar també un reconeixement a la tradició que continua amb els nostres alumnes els quals han fet diverses elaboracions que han pogut ser degustades pels assistents.

Leave a Reply

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *