Segell de qualitat espanyol i europeu eTwining Carpe Antiquit@tem

Segell de qualitat espanyol i europeu eTwining Carpe Antiquit@tem


Els alumnes de Llatí i Grec i la professora Inmaculada Medina han rebut els segells de qualitat espanyol i europeu pel seu projecte etwining Carpe Antiquit@tem. El projecte s’ha realitzat juntament amb dos instituts de Grècia, un d’Atenes (2nd Senior High school of Ilion) i un altre de Kalamata (4º Geniko Lykeion Kalmatas)

Podeu consultar els detalls a l’adreça:
El projecte s’ha desenvolupat utilitzant les TIC, activista sobre la vida quotidiana a l’antiguitat grecollatina, el lèxic i la seva presència a les llengües europees actuals i expressions d’origen grecollatí, a més de profunditzar en la figura de diversos personatges històrics.

Leave a Reply

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *