Els ‘empresaris’ més joves de les Balears

Els ‘empresaris’ més joves de les Balears


Tres alumnes de l’IES Josep Sureda i Blanes, de la barriada de Son Gotleu (Palma), han seguit aquestes passes i s’han coronat. Es fan dir Tricompany i són Lorena Ferrón, Joan Ferretjans i Michel Llort. Estudien 2n de Batxillerat i tenen 17 anys.

A l’assignatura optativa de Fonaments d’administració i gestió, el seu professor, Biel Tous, va engrescar tots els seus alumnes a participar en el Young Business Talent, una manera de tractar el temari innovadorament i per no fer-lo tan pesat. El concurs de simulació empresarial reuneix aspirants de tot l’Estat que han de dominar la gestió empresarial a partir d’una interfície en línia.

Després que els Tricompany acabassin els primers de les Illes, varen haver de superar una prova més: enfrontar-se a vint províncies més i quedar entre els deu primers per, així, arribar a la final estatal. Dit i fet: dia 31 de març viatgen a Madrid per acabar de demostrar el seu talent. Això sí, hi van sense cap tipus de pressió, perquè per a ells ja és tot un premi ser proclamats camions de les Balears.

Enllaç a la notícia completa

Leave a Reply

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *