Presentació de l’aprenentatge basat en projectes a les famílies

Presentació de l’aprenentatge basat en projectes a les famílies


Dimarts 4 d’octubre es realitzà la reunió amb les famílies a tots els nivells. S’aprofità l’ocasió per presentar i explicar a les famílies dels alumnes de 1r d’ESO l’aprenentatge basat en projectes (ABP) que iniciem enguany com a projecte d’innovació al centre amb 4 hores de dedicació a tots els grups de 1r d’ESO.

image00

Com es va explicar a la reunió, amb aquestes hores volem reduir la quantitat de docents que imparteixen matèries als grups de 1r d’ESO, facilitant la tasca tutorial i la transició entre primària i secundària, donant així resposta a una demanda continuada des dels centres de procedència i des de les famílies. Volem també millorar la qualitat en l’aprenentatge dels nostres alumnes fent-lo més proper i aplicat alhora que es treballen valors com la cooperació, el respecte i la solidaritat per, tot plegat, millorar la convivència al centre.

image01

Leave a Reply

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *