Dia de la Pau


Dia 30 de gener coincidint amb l’aniversari de la mort de Mahatma Gandhi  es celebra el dia de la pau. Al nostre institut ho varem celebrar dia 29 realitzant entre tots una gran llaçada blanca símbol de pau, de tolerància i de respecte. Els alumnes varen participar amb l’elaboració de frases on expressaven què era la pau per a ells. Us deixam una selecció de frases i dels moments del dia. Tenim l’esperança que puguem caminar junts cap a un món millor.

Comissió de Convivència.

“ Per a jo la pau és viure en harmonia sense tragèdies”
“ La pau és lluitar per un món sense guerra ni dolor”
“ Per a jo la pau és la grandesa de la humanitat”
“ Per a jo la pau és l’amistat, la família i la no violència. Amor per tot el món”
“ La pau per a jo és viure en societat d’una manera tranquil·la i amb respecte”.