Procés renovació Consell Escolar


Candidatures i composició de la mesa electoral.

Candidatures i meses electorals

Calendari del procés

Enguany, cal renovar la meitat dels càrrecs del Consell Escolar (l’òrgan de participació dels diferents sectors de la comunitat educativa en el funcionament del centre). Des d’avui, estarà publicada a l’entrada del centre i a la pàgina web tota la informació sobre el procés (calendari, cens d’electors, presentació de candidatures, etc), i volem informar-vos d’algunes dades importants:

  1. Els pares i mares teniu tres representants al Consell Escolar. Enguany, s’han de renovar dos membres, dels quals un pot ser designat directament per l’APIMA. Amb la votació dels pares i mares s’elegirà un representant, si l’APIMA ha designat el seu o, en cas contrari, es votaran dos candidats.

  2. Els alumnes teniu tres representants al Consell Escolar. Enguany, s‘han d’elegir els tres membres, dels quals un podria ser designat per l’Associació d’Estudiants. Amb la votació dels alumnes del centre s’elegiran dos representants, si l’AE ha designat el seu o, en cas contrari, es votaran tres candidats.

  3. A partir de dimarts 13 d’octubre i fins al dia 29 d’octubre a les 12:00 hores, podeu presentar la vostra candidatura a la secretaria del centre.

  4. A partir de dia 4 de novembre, els noms dels candidats estaran publicats a la pàgina web i a l’entrada de l’institut.

  5. La votació per triar els representants de l’alumnat serà dimarts dia 17 de novembre.

  6. La votació de pares i mares serà dijous dia 19 de novembre durant el següent horari: de 8 a 9.15h, de 13.45 a 15.30 h., de 18.30 a 19.30 h.