LLIGA DE DEBAT ESCOLAR 2014-15


La Lliga de debat escolar és una activitat pensada per a desenvolupar les habilitats socials de l’alumnat de 4t. ESO utilitzant el debat com a eina de treball. Vol potenciar la capacitat d’argumentació, l’escolta activa, l’oratòria i millorar la transmissió pública del pensment propi.

Aquest curs, dos equips del nostre centre participen en la Lliga de debat escolar. Són dos equips de 4t. ESO formats pels següents alumnes:
Equip I: Nofre Bibiloni, África Jaume, Pere Joan Mateu i Dimitar Iliev.
Equip II: Laura Artigues, Lorena Ferrón, Maria Martorell, Mar García Gil, Laura Ruiz i Noelia Aguiló.

Aquesta lliga és composta per 16 equips de 4t. ESO de diferents centres de Mallorca, que, en la primera fase, competeixen en grups de 4 equips. L’equip I ha competit amb els equips de Escolapias (veure fotografies) i amb el del col·legi Aixa II. L’equip II ha competit amb el del col·legi Jesús María i amb el de Santa Teresa.

Els propers encontres seran aquest dimecres, 11 de març, quan l’equip II del Sureda s’enfrontarà a l’equip II de San Cayetano a les 18,00 hores, a la bibliioteca del nostre centre. Podeu venir a donar -los suport. L’equip I del Sureda s’enfrontarà als representants del col·legi San Alfonso el dijous, 12 de març, a les 18,00.

VENIU A ANIMAR L’EQUIP DEL SUREDA, DIMECRES, 11 DE MARÇ, A LA BIBLIOTECA !!!

[shashin type=”album” id=”50″ size=”large” crop=”n” columns=”max” caption=”y” order=”date” position=”center”]