Tomeu Penya ens ha visitat!


CONÈIXER TOMEU PENYA

 El passat dimarts dia 17 de març, en reunírem els grups de 1rB, 2nE, 2nF, 3rA, 3rB i 3rC per conèixer el cantautor mallorquí Tomeu Penya. A la classe de llengua catalana vàrem treballar algunes lletres de cançons d’autors diversos (Sílvia Pérez Cruz, Raimon, Tomeu Penya…) i el professor ens va comentar la possibilitat que aquest cantautor pogués venri a l’Institut per cantar-nos algunes cançons.

A la Sala d’Actes de l’Institut Josep Sureda i Blanes vàrem poder conèixer de molt a prop la vida, tant personal com professional, de Tomeu Penya. Li vàrem demanar per “les dones” que havia tengut, per com s’inspirava per fer les lletres de les cançons, com va començar a cantar, si pot viure d’això que fa o no; ell també ens va contar algunes anècdotes, ja que va viure molt de temps recorrent països només amb la guitarra a l’esquena, i al final ens va cantar tres cançons sobre alguns temes molt populars seus.

Des d’aquí vull donar les gràcies per fer-nos passar un matí tan agradable.

Àfrica Jaume

3rC

Un parell de vídeos

 

 

Leave a Reply

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *